Stoelhoezen huren?

 
 

Heb je gekozen voor een mooie locatie, maar vallen de stoelen uit de toon? Of wil je zelf de totale decoratie uitvoeren van jouw bruiloft? Kies dan voor de stoelhoezen verhuur van Zaaldecoratie.nl. Met de stoelhoezen van Zaaldecoratie.nl creëer je in een handomdraai een andere look. Naast onze stoelhoezen verhuur, bieden wij je ook de mogelijkheid om onze decoratieve strikken te huren.

 

Stoelhoezen zijn een belangrijk onderdeel van bruiloft decoratie. Ze laten minder mooie stoelen uit het zicht verdwijnen en zorgen voor een verzorgde aanblik. Wanneer je stoelhoezen huurt bij Zaaldecoratie.nl garandeer je jezelf van kwalitatief decoratiemateriaal voor een betaalbare prijs.

 

De stoelhoezen van Zaaldecoratie.nl zijn wit en kreuken niet. Na ontvangst zijn ze dus direct te gebruiken. De gehuurde stoelhoezen laat je eenvoudig over de rugleuningen zakken en passen op de meest gangbare conferentiestoelen. Met onze decoratieve strikken breng je kleur aan in het geheel, ook lenen deze zich goed voor een corsage. Onze strikken bieden wij je in verschillende kleuren.

 

Het huren van onze stoelhoezen en strikken kan voor één of meerdere dagen. Na een overeenkomst zorgen wij voor levering aan huis via PostNL. Het is niet nodig om het textiel na gebruik te wassen. Het enige wat wij van je vragen is om de door jou gehuurde stoelhoezen en/of strikken op de afgesproken datum aan ons te retourneren.

 

Onze stoelhoezen kun je huren voor € 2,65 per stuk (excl. BTW). Onze decoratieve strikken kun je huren voor € 1,15 per stuk (excl. BTW). Bij een overeenkomst zal een borg worden vastgesteld. Wanneer wij textiel beschadigd retour ontvangen vragen wij hiervoor een vergoeding zoals beschreven in onze algemene voorwaarden.

 

Wil je meer weten over onze stoelhoezen verhuur, klik dan op de button aan de rechterkant om contact met ons op te nemen.